Over ons

Na een gedegen bouwkundig opleiding en enige jaren ervaring in de architecten en aannemerswereld, start van een eigen bouwkundig adviesburo in 1982. Opdrachten van particulieren, aannemers, architecten, projectontwikkelaars en ondernemers. De jarenlange ervaring, die we in huis hebben hiervoor, is opgebouwd bij een groot aantal projecten.

Particulieren willen nieuwbouw realiseren voor een vrijstaande woning of zoeken steun en advies bij verbouwplannen, die kunnen behelzen van eenvoudige tot ingewikkeldere ingrepen in hun woning. De eenvoudigste aanpassingen zijn hierbij woninguitbreidingen met veranda’s, aanbouwen, dakkapellen, interne woningaanpassingen en verbeteringen. Het eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend, waarbij de mogelijkheden en onmogelijkheden worden besproken.

Opdrachten worden in nauw overleg met de opdrachtgever geanalyseerd, waarna uitwerking van de plannen volgt met onderzoek naar alternatieven , alvorens de plannen ter goedkeuring bij de gemeente worden ingediend.